Willem II - Go Ahead Eagles | 18 augustus 2024 | Eredivisie (2024)

Het is eindelijk weer tijd voor een heleboel voetbalplezier, want de Eredivisie is losgebarsten. Gelukkig staan er dit weekend nog een paar mooie wedstrijden op het programma. Benieuwd wanneer en waar je Willem II – Go Ahead Eagles kunt kijken? De partij wordt gespeeld op zondag 18 augustus 2024 om 14:30 uur in het stadion van de thuisploeg in Tilburg (Noord-Brabant): het Koning Willem II Stadion. Hier vind je of en hoe je direct op tv en online kijken kunt naar deze wedstrijd met een live stream.

ESPN 3 zendt ‘Willem II vs. Go Ahead Eagles’ in de Eredivisie uit op zondag 18 augustus 2024 om 14:30 uur

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn momenteel in handen van de tv-zenders van ESPN, onder andere te vinden via de providers Ziggo op 18 & 421-425, KPN op 14, 221-224 & 694en Odido op 150-153. Via deze aanbieders kun je ook vaak online tv-kijken. Dat kan echter ook via de streamingdienst CANAL+, waarover we hieronder stapsgewijs meer uitleggen. Hier kijk je de uitzending namelijk eenvoudig op je televisie, maar ook op allerlei andere apparaten via de app. Verder is een groot voordeel dat je het zeven dagen gratis kunt uitproberen, waardoor de wedstrijd tussen Willem II vs. Go Ahead Eagles in feite kosteloos te zien is.

Meestal heb je voor toegang tot de ESPN-kanalen namelijk een aanvullend lidmaatschap nodig. Dat is bij CANAL+ echter niet het geval, want hier kun je gratis ESPN kijken. Zo kun je alle sportwedstrijden live en terugkijken via ESPN 1, 2, 3 én 4, maar stream je ook bekroonde films & series, 75+ tv-zenders en meer. We leggen hieronder stap voor stap uit hoe het werkt:

1. ➡️ Ga hier direct naar de officiële website van de streamingdienst CANAL+.

2. Klik op de rode knop met ‘Nu 7 dagen gratis’.

3. Vul je gegevens in en klik tweemaal op de rode knop met ‘Volgende’, waarna wordt gevraagd om je betalingsgegevens te verifiëren met één eurocent.

4. Klik rechts bovenin de homepage op a) Computer: de rode knop met ‘Live tv kijken’ of b) Mobiel: het middelste logo van een televisie en vul je (zojuist aangemaakte) gegevens in om toegang te krijgen.

5. Klik voor kijken in het menu bovenaan de pagina op tv gids en scroll met de rechter navigatieknop naar kanaal #31 voor de zender ESPN 3, waarna je op ‘▶️ Bekijken’ klikt en direct kunt beginnen met kijken 📺

Je hebt nu een zogeheten ’tv, sport, film & series’-account bij CANAL+. De eerste week is dit afgezien van de verificatietransactie van één eurocent helemaal gratis. Daarna kost een lidmaatschap €14,95 per maand, waarvoor je onder andere toegang krijgt tot 75+ zenders (met alle vier de ESPN-kanalen), film en series, live en terugkijken via tv/telefoon/tablet/laptop en de optie om altijd maandelijks op te zeggen. Mocht je besluiten om je abonnement binnen de kosteloze proefperiode op te zeggen, dan is dat ook mogelijk en zul je vervolgens na ontvangst van de bevestiging in je mailbox niet gefactureerd worden.

Online live en terugkijken is mogelijk door televisie-uitzending

Veel mensen zijn benieuwd of het ook mogelijk is om via streamingdiensten online naar de wedstrijd tussen Willem II en Go Ahead Eagles in de Eredivisie te kijken. In het onderstaande overzicht zie je dat streamingdiensten als Disney+,HBO Max,Netflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay enVideoland deze uitzending niet in hun aanbod opgenomen hebben. Wel kun je als abonnee van CANAL+ zoals hierboven uitgelegd live naar meer dan 75 tv-zenders kijken, waaronder ESPN Compleet. Ook zijn de uitzendingen tot zeven dagen terug te kijken, waardoor je de hele wedstrijd nog steeds kunt zien als je de live uitzending gemist hebt.

CANAL+➡️ Ga meteen naar de wedstrijd Willem II vs. Go Ahead Eagles. Hier kun je uitzendingen van ESPN 3 live en tot een week terugkijken. Daaronder valt ook deze match tussen de ploegen uit Tilburg en Deventer. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste week gratis.
📺 ZiggoJe vindt hier standaard één gratis zender met een selectie van wedstrijden en programma’s. Voor extra kanalen kun je ESPN Compleet erbij aanschaffen. Je kijkt nu 6 maanden met 50% korting. 👉 Bekijk nu ESPN bij Ziggo.
📺 KPNOok bij deze provider krijg je één gratis zender, maar heb je voor de extra drie kanalen het totale pakket ESPN Compleet nodig. Nu met tot €12,50 combinatiekorting per maand. 👉 Bekijk nu ESPN bij KPN.
📺 OdidoDe nieuwe provider Odido, ontstaan uit T-Mobile en Tele2, bood nieuwe klanten bij zijn lancering tijdelijk1 jaar gratis ESPN + Viaplayals welkomstbonus ter waarde van meer dan 300 euro. Nu krijg je nog steeds €6,49 combikorting per maand. 👉Bekijk nu ESPN bij Odido.
Disney+Willem II vs. Go Ahead Eagles is niet te zien bij Disney+.
HBO MaxMomenteel kun je de match niet kijken bij HBO Max.
NetflixDeze Eredivisie-wedstrijd is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
NLZIETKijkers van NLZIET kunnen 38+ tv-zenders ontvangen via online tv-kijken en daarnaast is ook uitzending gemist is beschikbaar, maar ESPN maakt op het moment van schrijven geen onderdeel uit van het zenderpakket.
Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar voetbalwedstrijden zij er niet te zien.
Prime VideoDeze wedstrijd is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
SkyShowtimeMomenteel vind je voetbal niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
ViaplayBij Viaplay is onder andere voetbal uit de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga te zien, maar geen Nederlands voetbal uit de Eredivisie.
VideolandIn het aanbod van Videoland is de uitzending nu niet te vinden.

⚔️ 𝐀𝐰𝐚𝐲 𝐆𝐚𝐦𝐞 pic.twitter.com/ETCHAgWQdF

— Go Ahead Eagles 🦅 (@GAEagles) August 18, 2024

Opstellingen van Willem II en Go Ahead Eagles tijdens deze wedstrijd in de Eredivisie

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze speelronde 2 in de Eredivisie 2024. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze wedstrijd tussen Willem II vs. Go Ahead Eagles staat zondag om 14:30 uur op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🔵 Opstelling Willem II: nog niet bekend

🟣 Opstelling Go Ahead Eagles: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Willem II vs. Go Ahead Eagles

Heb je de partij afgelopen zondag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor de wedstrijd tussen deze twee ploegen uit Noord-Brabant en Overijssel terecht bij ESPN. Bij dit video on demand-platform is het namelijk mogelijk om elke match tot 7 dagen terug te kijken, zoals hier bij CANAL+ uitgelegd wordt. In het overzicht bovenaan dit artikel legden we al uit dat je bij deze streamingdienst tevens ESPN standaard zonder aanvullende kosten binnen het pakket met tv-zenders krijgt.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd doorgaans online te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Willem II Go Ahead Eagles Eredivisie 18 augustus 2024’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

PlaatsClubGespeeldPuntenVorm
1 🏆PSV13
2 🏁FC Groningen13
3 🏳️Fortuna Sittard13
4 🏴FC Twente13
5 🔶AZ13
6 🔶Ajax13
7 🔶FC Utrecht13
8 🔶Willem II11
9Feyenoord11
10Heracles Almelo11
11Sparta11
12N.E.C.10
13Almere City FC10
14sc Heerenveen10
15PEC Zwolle10
16 🏴‍☠️Go Ahead Eagles10
17 🚩NAC Breda10
18 🚩RKC Waalwijk10
Willem II - Go Ahead Eagles | 18 augustus 2024 | Eredivisie (2024)

References

Top Articles
10 Best Ways to Fix Windows Update Error 0x80070643
Frank 26 Forum
Asist Liberty
Nehemiah 4:1–23
Voordelige mode in topkwaliteit shoppen
Sissy Transformation Guide | Venus Sissy Training
Is Sportsurge Safe and Legal in 2024? Any Alternatives?
Graveguard Set Bloodborne
Mlifeinsider Okta
The Haunted Drury Hotels of San Antonio’s Riverwalk
Bbc 5Live Schedule
Günstige Angebote online shoppen - QVC.de
Newgate Honda
Craigslist Farm And Garden Cincinnati Ohio
Char-Em Isd
Puretalkusa.com/Amac
Diamond Piers Menards
Divina Rapsing
Virginia New Year's Millionaire Raffle 2022
Best Mechanics Near You - Brake Masters Auto Repair Shops
Breckie Hill Mega Link
How your diet could help combat climate change in 2019 | CNN
Craigslist Houses For Rent In Milan Tennessee
Getmnapp
Deshuesadero El Pulpo
Mandy Rose - WWE News, Rumors, & Updates
Booknet.com Contract Marriage 2
Webworx Call Management
Black Panther 2 Showtimes Near Epic Theatres Of Palm Coast
Hobby Lobby Hours Parkersburg Wv
Craigslist Northern Minnesota
Anesthesia Simstat Answers
In hunt for cartel hitmen, Texas Ranger's biggest obstacle may be the border itself (2024)
49S Results Coral
Trust/Family Bank Contingency Plan
J&R Cycle Villa Park
Acuity Eye Group - La Quinta Photos
Opsahl Kostel Funeral Home & Crematory Yankton
Clark County Ky Busted Newspaper
Craigslist Car For Sale By Owner
Craigs List Stockton
New Gold Lee
Property Skipper Bermuda
Ktbs Payroll Login
Indiana Jones 5 Showtimes Near Cinemark Stroud Mall And Xd
Tyler Perry Marriage Counselor Play 123Movies
The All-New MyUMobile App - Support | U Mobile
3 Zodiac Signs Whose Wishes Come True After The Pisces Moon On September 16
Sara Carter Fox News Photos
The Average Amount of Calories in a Poke Bowl | Grubby's Poke
Electric Toothbrush Feature Crossword
Zom 100 Mbti
Latest Posts
Article information

Author: Madonna Wisozk

Last Updated:

Views: 6652

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Madonna Wisozk

Birthday: 2001-02-23

Address: 656 Gerhold Summit, Sidneyberg, FL 78179-2512

Phone: +6742282696652

Job: Customer Banking Liaison

Hobby: Flower arranging, Yo-yoing, Tai chi, Rowing, Macrame, Urban exploration, Knife making

Introduction: My name is Madonna Wisozk, I am a attractive, healthy, thoughtful, faithful, open, vivacious, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.